Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje sa zainteresiranom javnosti o Obrascu prethodne procjene za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Marina Perica PRILOG 1. Podržavam Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja ukoliko se dopunama omogućava učinkovitiji i bolji rad Centra. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na komentaru. Upravo je namjera izmjena Zakona da se Centru omogući učinkovitiji rad.
2 Renata Mihaljević PRILOG 1. Poštovani, podržavam prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja ukoliko će rad Centra tako biti još učinkovitiji i efikasniji.Ta je ustanova veoma važna u našem obrazovnom sustavu, a s obzirom na reformu i promjene koje nas očekuju bit će i još važnija. Stoga je svakako imperativ unaprijediti njenu učinkovitost. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na komentaru. Upravo je namjera izmjena Zakona da se Centru omogući učinkovitiji rad.
3 Ljiljana Vidmar PRILOG 1. Poštovani! S obzirom da pratim mnogobrojne aktivnosti Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja te smatram da je u našem odgojno obrazovnom sustavu ta institucija od izrazitoga značaja, smatram da je zbog unaprjeđivanja rada neophodno ukloniti sadašnje nedostatke što će se moći učiniti izmjenama i dopunama zakona. Slažem se s prijedlogom da ministarstvo nadležno za obrazovanje obavlja poslove osnivača. Na taj način će rad Centra biti transparentniji, a rezultati rada mjerljiviji! Ljiljana Vidmar, pedagoginja Gimnazije u Novoj Gradiški Primljeno na znanje Zahvaljujemo na komentaru. Upravo je namjera izmjena Zakona da se Centru omogući učinkovitiji rad.
4 Mirjana Krpan PRILOG 1. Poštovani, podržavam zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja kako bi se uklonili nedostaci i pospješila učinkovitost. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na komentaru. Upravo je namjera izmjena Zakona da se Centru omogući učinkovitiji rad.
5 ANITA KRAJAČ PRILOG 1. Poštovani, podržavam prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Uistinu na taj način, sigurno je da će se mnogi novonastali problemi moći što prije i učinkovitije riješiti. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na komentaru. Upravo je namjera izmjena Zakona da se Centru omogući učinkovitiji rad.
6 Renata Kolarec PRILOG 1. Poštovani, ako se izmjenama i dopunama budu otklonili nedostatci i ubrzalo obavljanje propisanih djelatnosti onda svakako treba prihvatiti prijedloge i donijeti Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja kako bi postao učinkovitiji rad Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na komentaru. Upravo je namjera izmjena Zakona da se Centru omogući učinkovitiji rad.
7 Silvana Vulas PRILOG 1., 2.ANALIZA POSTOJEĆEG STANJA Strategija razvoja Centra 2016.-2020. , stranica 28 i 29 Primljeno na znanje Zahvaljujemo na komentaru. Upravo je namjera izmjena Zakona da se Centru omogući učinkovitiji rad.