Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje sa zainteresiranom javnosti o nacrtu PRAVILNIKA O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Mirta Lulić PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani, slažem se s izmjenama ovog pravilnika. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
2 Mirjana Car Stojković PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani, drago mi je da će rezultati državne mature biti dostupni učenicima u e-matici. Smatram da to doprinosi i transparentnosti. Nadam se da više neće biti potrebno papirnato dokazivanje o položenoj maturi. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
3 Svjetlana Bebić PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI U potpunosti podržavam ove mjere jer će uvid u podatke biti jasniji i takve su izmjene zaista nužne. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
4 Davor Ljubić PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Podržavam predložene izmjene jer će omogućiti bolji uvid u podatke. Mislim da je 30 dana razuman rok za unijeti podatke rezultata mature. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
5 Dona Prović PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Podržavam prijedlog Pravilnika o izmjenama pravilnika o zajedničkom upisniku školskih ustanova u elektroničkom obliku (e-Matici) radi vođenja evidencije rezultata o položenim ispitima državne mature jer će se na taj način omogućiti brža dostupnost i lakši uvid u potrebne podatke učenika. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
6 Sunčica Sabljak PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani, slažem se s izmjenama i smatram da će doprinijeti poboljšanju sustava i pojednostavljenju rada. Srdačno, Sunčica Sabljak Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
7 Antonija Bukša PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani, predložene su izmjene u smislu poboljšanja sustava - doprinijet će lakšoj dostupnosti i boljem uvidu u podatke. S poštovanjem Prihvaćen Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
8 Vesna Tijan PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Slažem se s predloženim izmjenama ovog pravilnika. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
9 Ištvan Kerekeš PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Podržavam predložene izmjene jer mogu pridonijeti boljoj dostupnosti i sigurnosti podataka. Prihvaćen Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
10 Vesna Rubeša PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Podržavam predložene izmjene jer su svrhovite. Prihvaćen Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
11 Madlen Zubović PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani, podržavam izmjene Pravilnika o zajedničkom upisniku školskih ustanova u e- Maticu. Vjerujem da će osigurati i pridonijeti sistematičnosti i cjelovitosti podataka. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
12 Tatjana Gajger PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Slažem se s predloženim izmjenama ovog pravilnika. Prihvaćen Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
13 Snežana Markan PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani, slažem se s izmjenama Pravilnika o zajedničkom upisniku školskih ustanova u elektroničkom obliku - e-matici. Pozdravljam unos podataka o položenim ispitima državne mature unutar sustava e- Matice. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
14 Zdenka Marton PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani, slažem se s predloženim izmjenama Pravilnika o zajedničkom upisniku školskih ustanova u elektroničkom obliku e-Matici. Nadam se da će osigurati cjelovitost, povjerljivost i dostupnost podataka. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
15 Romana Ana Reščić PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Izmjene Pravilnika o upisniku školskih ustanova u elektroničkom obliku u e-matici doprinijet će lakšoj dostupnosti i boljem uvidu u neophodne podatke. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
16 Jelena Dimec PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani, slažem se s izmjenama pravilnika o zajedničkom upisniku školskih ustanova u elektroničkom obliku - e-matici. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
17 Vera Ćuže-Abramović PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Jako mi je drago da će rezultati državne mature biti dostupni učenicima u e-matici. Apsolutno se slažem sa svim navedenim. Mislim da će to pojednostaviti učenicima život. Nadam se da više neće biti potrebno papirnato dokazivanje o položenoj maturi. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
18 Željka Milošević Paro PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Pozdravljam izmjene Pravilnika o upisniku školskih ustanova u elektroničkom obliku u e-matici jer će izmjene doprinijeti kako lakšoj dostupnosti tako i boljem uvidu u neophodne podatke. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
19 Danijel Mustafa PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani, u potpunosti se slažem s navedenim/preloženim u pravilniku o izmjenama pravilnika o zajedničkom upisniku školskih ustanova u elektroničkom obliku - e-matici. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
20 VEDRANA KARAKAŠIĆ PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani, Slažem se s izmjenama pravilnika o zajedničkom upisniku školskih ustanova u elektroničkom obliku - e-matici. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
21 Gorana Babić PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani! Pozdravljam izmjene Pravilnika o upisniku školskih ustanova u elektroničkom obliku u e-matici jer će izmjene definitivno doprinijeti boljem usustavljivanju dokumentacije te također osigurati povjerljivost i dostupnost podataka. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
22 Ljiljana Vidmar PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI Poštovani! Apsolutno se slažem s izmjenama Pravilnika o upisniku školskih ustanova u elektroničkom obliku u e-matici. Sigurna sam da će izmjene doprinijeti boljem usustavljivanju dokumentacije te osigurati povjerljivost i dostupnost podataka. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
23 Marina Mirković PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI, Članak 1. Poštovani, slažem se sa dodanim i izmijenjenim stavcima pojedinih članaka ovog Pravilnika što će pojednostaviti unos podataka (posebno razrednicima) te olakšati uvid rezultata o položenim ispitima državne mature u e-matici. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
24 Ika Pejanović PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI, Članak 1. U poptunosti podržavam prijedlog unosa rezultata Državne mature u e-maticu. Sustav e-matice je odlično osmišljen, i činjenica je da s godinama sve bolje funkcionira, s obzirom na nadogradnju, ali i izgled. Svjesni smo toga velikoga pozitivnoga pomaka samo u pogledu izrade učeničkih svjedodžbi. Apsolutna podrka! Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
25 Nikolina Janc PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI, Članak 1. Odlične nove odluke i promjene u pravilniku koje potpuno podržavam! Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
26 Nikolina Mišić PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI, Članak 1. Oblici digitalizacije koji olakšavaju uvid u položene ispite i stavljaju sve relevantne podtke učenika na jedno mjesto je više nego dobra. Slažem se s prijedlogom da se evidencija položenih ispita državne mature prenosi u e-maticu. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
27 Renata Šepić PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI, Članak 1. U potpunosti se slažem sa novim Pravilnikom koji će olakšati evidenciju o položenim ispitima državne mature. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
28 DEJAN IVANEK PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI, Članak 2. Predlažem da se podaci unose poslije svakog roka državne mature. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
29 STJEPAN ŠALKOVIĆ PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI, Članak 2. CARNET unosi podatke o položenim ispitima državne mature najkasnije 15 dana od konačne objave rezultata pojedinog ispitnog roka. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
30 STJEPAN ŠALKOVIĆ PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI, Članak 2. Postoji li razlog da se podaci ne unesu (uvezu iz druge baze) 15 dana od konačne objave rezultata ljetnog i 15 dana od konačne objave jesenskog ispitnog roka.? Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
31 STJEPAN ŠALKOVIĆ PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI, Članak 3. U članku 3 je navedeno kako Ministarstvo može s CARNETom (i drugim institucijama) sklopiti sporazum kojim se utvrđuje manipuliranje i sigurnost podataka. Mislim da bi takav sporazum morali sklopiti i to do određenog roka. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.
32 Marina Pejić PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O ZAJEDNIČKOM UPISNIKU ŠKOLSKIH USTANOVA U ELEKTRONIČKOM OBLIKU –e-MATICI, Članak 4. Podržavam prijedlog novog Pravilnika i svakako se nadam da je ovaj rok od 30 dana usklađen s jesenskim rokovima upisa učenika na fakultete. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u e-savjetovanju.