Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje sa zainteresiranom javnosti o nacrtu PRAVILNIKA O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Mirta Lulić PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, slažem se u potpunosti s dopunom Pravilnika o središnjem registru Državne mature. Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
2 Mirjana Car Stojković PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, slažem se dopunom Pravilnika o središnjem registru državne mature. Smatram da to doprinosi transparentnosti. Lijep pozdrav Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
3 Ika Pejanović PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Prijedlog izmjene Pravilnika je apsolutno prihvatljiv i provediv. Srdačan pozdrav! Srda Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
4 Marina Pejić PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, podržavam nadopunu Pravilnika i isto tako se nadam da je rok od 30 dana usklađen s jesenskim rokovima upisa učenika na fakultete. Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
5 LIDIJA KOS BZIK PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, podržavam nadopunu Pravilnika, smatram korisnim prebacivanje podataka u zajednički upisnik. Rok od 30 dana nakon objave rezultata smatram razumnim. Srdačan pozdrav, Lidija Kos Bzik Primljeno na znanje Primljeno na znanje.
6 Sunčica Sabljak PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, podržavam nacrt i smatram ga svrsishodnim, praktičnim i provodljivim. Srdačno, Sunčica Sabljak Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
7 Vesna Tijan PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, podržavam dopunu Pravilnika o središnjem registru državne mature, jer je praktičan i koristan. Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
8 Vesna Rubeša PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, podržavam prijedlog jer je svrhovit. Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
9 Madlen Zubović PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, podržavam dopunu Pravilnika o središnjem registru državne mature jer se unošenjem podataka u zajednički upisnik školskih ustanova pridonosi cjelovitoj evidenciji. Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
10 Nikolina Mišić PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, smatram kako je dobro osmišljeno da se svi podatci prebace u zajednički upisnik. Ovo je vid digitalizacije koji uvelike olakšava mnoge aspekte upisa Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
11 Snežana Markan PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, slažem se sa dopunom Pravilnika o središnjem registru državne mature. Dobro je da se svi podaci prebace u zajednički upisnik školskih ustanova u e- Matici radi evidencije podataka u Upisnik učenika. Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
12 Palma Tolić PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani, pohvaljujem sve izmjene Pravilnika koji će biti korisni i učenicima i nastavnicima. Svaka promjena će tako biti vidljiva i lako dostupna. Međutim, evidencija podataka u Upisnik učenika može biti dodana i 30 dana nakon rezultata ljetnog ispitnog roka, ali naravno i nakon jesenskog roka. Primljeno na znanje Primljeno na znanje.
13 Gorana Babić PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani! Od iznimne je važnosti da podaci budu pohranjeni u e-Matici i nakon objave rezultata jesenskog ispitnog roka.Pohvalno. Primljeno na znanje Primljeno na znanje.
14 Ljiljana Vidmar PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE Poštovani! Prihvaćam dopunu Pravilnika o središnjem registru Državne mature jer smatram da je neophodno da podaci budu pohranjeni u e-Matici nakon objave rezultata jesenskog ispitnog roka. Prihvaćen Primljeno na znanje.
15 DEJAN IVANEK PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE, Članak 1. Predlažem da se podaci unose nakon svakog roka državne mature. Primljeno na znanje Primljeno na znanje.
16 STJEPAN ŠALKOVIĆ PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE, Članak 1. Postoji li razlog da se podaci ne prebacuju nakon svakog ispitnog roka (i to nakon 15 dana a ne 30?). Kako će se raditi o prijenosu podataka za koji će trebati raditi programsku podršku, taj proces ne bi trebao trajati predugo. Hoće li postoati obveza (pravo) učenika da verificiraju da su preneseni podaci ispravni? Primljeno na znanje Primljeno na znanje.
17 STJEPAN ŠALKOVIĆ PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE, Članak 1. „CARNET je dužan podatke iz članka 4. stavka 4. prebaciti u zajednički upisnik školskih ustanova u elektroničkom obliku (e-Matica) radi evidencije podataka u Upisnik učenika najkasnije 15 dana od konačne objave rezultata ispitnog roka“. Primljeno na znanje Primljeno na znanje.
18 Zdenka Marton PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE, Članak 1. Poštovani, podržavam dodani stavak 4. članka 7. u Pravilniku o Središnjem registru državne mature i smatram ga korisnim. Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
19 Željka Milošević Paro PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE, Članak 1. Pozdravljam odluku da nastavni predmeti iz obveznoga i izbornoga dijela državne mature, ostvarenim ocjenama i postotnim bodovima budu pohranjeni u e-Matici nakon objave rezultata jesenskog ispitnog roka. Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
20 VEDRANA KARAKAŠIĆ PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE, Članak 1. Poštovani, Slažem se s dopunom pravilnika o središnjem registru državne mature. Dostupnost podataka u e-Matici bit će od velike koristi. Prihvaćen Zahvaljujemo na mišljenju.
21 Slavka Vuletić Šagarjelo PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE, Članak 2. Poštovana, podržavam dopunu navedenog pravilnika u svrhu cjelovite i pravovremene evidencije. Prihvaćen Zahvaljujemo na podršci.
22 Suzana Piacun PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O SREDIŠNJEM REGISTRU DRŽAVNE MATURE, Članak 2. Suglasna s Dopunom Pravilnika o središnjem registru Državne mature jer je važno imati podatke pohranjene u e-Maticu i nakon objave rezultata jesenskog ispitnog roka. Primljeno na znanje Primljeno na znanje.