Izvješće o provedenom savjetovanju - PRAVILNIK O SADRŽAJU GODIŠNJEG IZVJEŠĆA O RADU HRVATSKE PSIHOLOŠKE KOMORE

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 JASNA VUJČIĆ MINISTARSTVO ZA DEMOGRAFIJU, OBITELJ, MLADE I SOCIJALNU POLITIKU Poštovani, u potpunosti se slažem s nacrtom pravilnika o sadržaju godišnjeg izvješća o radu psihološke komore. Lijep pozdrav. Primljeno na znanje Predmetni komentar ne odnosi se na pojedine odredbe Prijedloga pravilnika o sadržaju godišnjeg izvješća o radu Hrvatske psihološke komore te se prima na znanje.
2 Melita Knežević MINISTARSTVO ZA DEMOGRAFIJU, OBITELJ, MLADE I SOCIJALNU POLITIKU Slažem se sa sadržajem svih članaka Pravilnika o sadržaju godišnje izvješća o radu Hrvatske psihološke komore. Primljeno na znanje Predmetni komentar ne odnosi se na pojedine odredbe Prijedloga pravilnika o sadržaju godišnjeg izvješća o radu Hrvatske psihološke komore te se prima na znanje.
3 Melita Knežević MINISTARSTVO ZA DEMOGRAFIJU, OBITELJ, MLADE I SOCIJALNU POLITIKU, Članak 2. Slažem se sa sadržajem svih članaka Pravilnika o sadržaju godišnjeg izvješća o radu Hrvatske psihološke komore. Primljeno na znanje Predmetni komentar ne odnosi se na pojedine odredbe Prijedloga pravilnika o sadržaju godišnjeg izvješća o radu Hrvatske psihološke komore te se prima na znanje.