Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021.

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Željka Ćaleta Car O D L U K U Poštovani, U potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisima učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
2 JASMINKA BEREND O D L U K U Mišljenja sam kako je navedena Odluka u skladu sa strukovnim zanimanjem te istu i podržavam. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
3 Suzana Mikulec O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u prvi razred SŠ u školskoj godini 2020./2021 Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
4 Snežana Markan O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole, u školskoj godini 2020./2021. Lijep pozdrav Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
5 Karmen Tonšetić O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Lp Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
6 Nina Posarić O D L U K U Poštovani, u cijelosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Držim da će spomenuta Odluka u znatnome pridonijeti očuvanju strukovnih zanimanja koja su nam prijeko potrebna. S poštovanjem, Nina Posarić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
7 Moreno Vinceković O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisima učenika u 1.razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Srdačni pozdravi, Moreno Vinceković Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
8 RENATA MIHALJEVIĆ O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisima učenika u 1.razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021.Trebamo čuvati strukovna zanimanja, jer su potrebna i tražena. Srdačan pozdrav. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
9 Nikša Kondić O D L U K U Poštovani, podržavam donesenu Odluku o uvođenju strukovnih kurikuluma za stjecanje navedenih kvalifikacija. Mišljenja sam kako je bilo potrebno izvršiti izmjene u Strukturi razrednih odjela i broju učenika prvih razreda srednjih škola, da bi se učenici mogli u njih prijaviti i upisati, jer strukovna zanimanja su veoma potrebna i tražena. S poštovanjem, Nikša Kondić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
10 Ivana Godec-Vinceković O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u šk. god. 2020./2021. Srdačni pozdravi! Ivana Godec-Vinceković Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
11 Nataša Strugar O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Nataša Strugar Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
12 Vanja Selak O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom i izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u ŠG 2020./2021. Srdačan pozdrav! Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
13 Dubravka Scharmitzer O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Srdačan pozdrav! Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
14 Diana Capić O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020/2021. S poštovanjem, Diana Capić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
15 JASENKA RAŠETINA O D L U K U Poštovani, slažem se s izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
16 Mirjana Car Stojković O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. S poštovanjem, Mirjana Car Stojković Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
17 Suzana Turković O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2020./21. Suzana Turković Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
18 Mara Brdar O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
19 Marija Purgar O D L U K U Poštovani, pozdravljam donesene Odluke o uvođenju strukovnih kurikuluma za stjecanje kvalifikacija prodavač, staklar, dimnjačar i kozmetičar prema dualnom modelu obrazovanja 23. lipnja 2020. godini. Smatram da je sukladno tome potrebno izvršiti izmjene u Strukturi razrednih odjela i broju učenika I. razreda srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. kako bi se učenici mogli u iste prijaviti i upisati u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. jer strukovna zanimanja su potrebna i tražena. Srdačan pozdrav Marija Purgar Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
20 Ljiljana Vidović O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti sa izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
21 EDITA POSZER O D L U K U Dragi svi, Potpuno se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole, u školskoj 2020/2021. Vjerujem da je odluka promišljena. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
22 Tina Parać O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
23 Ana Graša O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. S poštovanjem! Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
24 IRA BECK O D L U K U Poštovani, slažem se potpuno s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2020./21. Ira Beck Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
25 Nevenka Kokalović O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. S poštovanjem, Nevenka Kokalović Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
26 Mirjana Malarić O D L U K U Poštovani, slažem se s navedenim izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj 2020./2021. godini. Mirjana Malarić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
27 Nataša Sajko O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole, u šk.godini 2020/2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
28 SANDRA SAMOŠĆANEC O D L U K U Poštovani, Kako postoji potreba za učenicima/radnicima ovih struka, slažem se s odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u u prve razrede srednjih škola sa popisa predloženih. S poštovanjem! Sandra Samošćanec Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
29 Željka Dvoržak Jekić O D L U K U U potpunosti se slažem s ovom Odlukom i izmjene smatram potrebnima. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
30 Marica Ursić O D L U K U Poštovani, slažem se s navedenim izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj 2020./2021. godini. Marica Ursić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
31 Slavka Vuletić Šagarjelo O D L U K U Poštovani, radim u jednoj od ovih škola i slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u šk. god. 2020/2021. Srdačan pozdrav, Slavka Vuletić-Šagarjelo Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
32 Alta Pavin Banović O D L U K U Odluka o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u šk. god. 2020./2021. nadam se da odgovaraju navedenim školama u ovom dokumentu. Nedavno je održano e-savjetovanje za navedene smjerove u ovome dokumentu, koji su uglavnom u većoj ili manjoj mjeri prihvaćeni. Namjerodavnije osobe koje bi se trebale osvrnuti svojim komentarima u ovome e-savjetovanju su kolegice i kolege navedenih škole u dokumentu. . Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
33 Adriana Turić Erceg O D L U K U Poštovani, slažem se s navedenim izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj 2020./2021. godini. Navedene izmjene smatram potrebnim i korisnim. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
34 SANJA BOŽINOVIĆ O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole, u šk.godini 2020/2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
35 Marinko Ljevar O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama o upisu učenika u 1 razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021, Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
36 Željka Brumerček O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
37 Marica Bakin Batnožić O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u šk.godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
38 ĐURĐICA STANEŠIĆ O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
39 Anita Car O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1.razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. lijep pozdrav Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
40 JADRANKA SABOLEK O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Srdačan pozdrav Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
41 SANJA ŠKRABIĆ O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1.razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Lijep pozdrav Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
42 Saša Uljančić O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
43 Gordana Palada O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole, u šk.godini 2020/2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
44 Lili Ovčarić O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
45 Marija Istenić O D L U K U Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Srdačan pozdrav Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
46 Stjepan Uroić O D L U K U Poštovani, Slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
47 Tanja Meštrić Molnar O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
48 Šeherzada Šaini Talić O D L U K U Poštovani, U potpunosti se slažem s izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./202 Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
49 Mirta Lulić O D L U K U Poštovanje, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole, u šk.godini 2020/2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
50 Anto Jurić O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisima učenika u 1.razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
51 Melanija Miodrag O D L U K U Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisima učenika u 1.razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
52 Doris Belušić O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
53 Ljiljana Štingl O D L U K U Poštovanje, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole, u šk.godini 2020/2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
54 DARKO KANJUH O D L U K U Poštovani, Slažem se s O D L U K OM O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O UPISU UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021.. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
55 Olivera Tadić O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021 Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
56 Ankica Živić O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
57 SILVANA KOPAJTIĆ-ZURAK O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
58 Tatjana Tuđa O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti sa izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
59 JASNA VUJČIĆ O D L U K U Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
60 MIRANDA GUŠTIN O D L U K U, I. Poštovani, u potpunosti se slažem s izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
61 VESNA PLENČA O D L U K U, I. Poštovani, slažem se s navedenim izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj 2020./2021. godini. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
62 Marinela Labaš O D L U K U, I. Poštovani, u potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u 1. razred srednje škole, u šk.godini 2020/2021., obzirom da se ovdje radi o usklađivanju s Odlukom o uvođenju strukovnih kurikuluma za stjecanje kvalifikacija prodavač, staklar, dimnjačar i kozmetičar prema dualnom modelu obrazovanja. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
63 Dragutin Migles O D L U K U, I. Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. (Dobar ovaj copy paste) Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
64 Marina Pavičić O D L U K U, I. Poštovani, slažem se s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
65 Jadranka Dorešić O D L U K U, I. Poštovani, slažem se u potpunosti s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o upisu učenika u I razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
66 Đurđevka Pecikozić O D L U K U, I. Poštovani, u potpunosti se slažem s izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
67 ANELA KRALJEVIĆ O D L U K U, II. U potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020/2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.
68 Melita Todorović O D L U K U, II. U potpunosti se slažem s Odlukom o izmjenama i dopunama odluke o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020/2021. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašoj podršci.