Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje o Pravilniku o zaštiti radnika od rizika zbog izloženosti biološkim štetnostima na radu

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 sayonara mršić PRAVILNIK O ZAŠTITI RADNIKA OD RIZIKA ZBOG IZLOŽENOSTI BIOLOŠKIM ŠTETNOSTIMA NA RADU Suglasna sam s Pravilnikom o zaštiti radnika od rizika zbog izloženosti biološkim štetnostima na radu Primljeno na znanje Zahvaljujemo. Primljeno na znanje.
2 SUZANA ZGONJANIN PRAVILNIK O ZAŠTITI RADNIKA OD RIZIKA ZBOG IZLOŽENOSTI BIOLOŠKIM ŠTETNOSTIMA NA RADU Poštovani, suglasna sam sa Pravilnikom o zaštiti radnika. Srdačan pozdrav. Primljeno na znanje Zahvaljujemo. Primljeno na znanje.
3 Suzana Ribarić PRAVILNIK O ZAŠTITI RADNIKA OD RIZIKA ZBOG IZLOŽENOSTI BIOLOŠKIM ŠTETNOSTIMA NA RADU, Članak 9. Poštovani, slažem se za preporučene mjere zaštite na radu uz naznaku da se one bez iznimke ispoštuju, a ne da se potrebna zaštitna oprema ne osigura zbog financijskih "nemogućnosti" ili propusta poslodavca. Ističem obavezu kontinuirane edukacije zaposlenika uz dostupne i javno izložene protokole o postupanju kod svih aktivnosti kod kojih postoji rizik za zdravlje. Prihvaćen Prihvaća se. Poslodavac je dužan osigurati osobnu zaštitnu opremu na mjestu rada, kao i propisanu edukaciju. Tijelo inspekcijskog nadzora (Državni inspektorat) kontrolira provedbu mjera zaštite na radu.