Izvješće o provedenom savjetovanju - Nacrt prijedloga zakona o naknadama u području intelektualnog vlasništva, s konačnim prijedlogom zakona

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Suzana Jurić NACRT PRIJEDLOGA ZAKONA O NAKNADAMA U PODRUČJU INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA, S KONAČNIM PRIJEDLOGOM ZAKONA Poštovani, podržavam svaku izmjenu zakona o naknadama u području intelektualnog vlasništva koja je usmjerena na ukidanje upravnih pristojbi i pojednostavljenje uvjeta za poslovanje. Također, time se smanjuju troškovi za fizičke osobe koje se koriste sustavom zaštite intelektualnog vlasništva, čime se i osobama koje prihoduju od autorskih prava olakšava cijeli proces. Srdačan pozdrav, Suzana Jurić Primljeno na znanje Komentar je primljen na znanje.
2 Alenka Benčić II.OCJENA STANJA I OSNOVNA PITANJA KOJA SE TREBAJU UREDITI ZAKONOM TE POSLJEDICE KOJE ĆE PROISTEĆI DONOŠENJEM ZAKONA, 1. Ocjena stanja Slažem se s ovim prijedlogom zakona o naknadama u području intelektualnog vlasništva, s konačnim prijedlogom zakona. Smatram da svaki intelektualni rad treba biti pravilno i prikladno vrednovan. Primljeno na znanje Komentar je primljen na znanje.
3 Andrea Kirinčić NACRT PRIJEDLOGA ZAKONA O NAKNADAMA U PODRUČJU INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA, S KONAČNIM PRIJEDLOGOM ZAKONA, III. OCJENA I IZVORI SREDSTAVA POTREBNIH ZA PROVOĐENJE ZAKONA Slažem se s ovim prijedlogom ZAKONA O NAKNADAMA U PODRUČJU INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA, S KONAČNIM PRIJEDLOGOM ZAKONA. Smatram da pravilno i pravedno treba vrednovati svaki intelektualni rad. Primljeno na znanje Komentar je primljen na znanje.
4 Saša Špoljarić NACRT PRIJEDLOGA ZAKONA O NAKNADAMA U PODRUČJU INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA, S KONAČNIM PRIJEDLOGOM ZAKONA, KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O NAKNADAMA U PODRUČJU INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA Slažem se s ovim prijedlogom ZAKONA O NAKNADAMA U PODRUČJU INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA, S KONAČNIM PRIJEDLOGOM ZAKONA. Primljeno na znanje Komentar je primljen na znanje.