Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Odluke o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Matematika za srednje umjetničke škole na razini 4.2. u Republici Hrvatskoj

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Mirjana Boloban ODLUKU O DONOŠENJU KURIKULUMA ZA NASTAVNI PREDMET MATEMATIKA ZA SREDNJE UMJETNIČKE ŠKOLE NA RAZINI 4.2. U REPUBLICI HRVATSKOJ Poštovani, u potpunosti se slažem s prijedlogom. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na izrečenom mišljenju u postupku Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Odluke o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Matematika za srednje umjetničke škole na razini 4.2. u Republici Hrvatskoj.
2 DAMIR ČOLIG ODLUKU O DONOŠENJU KURIKULUMA ZA NASTAVNI PREDMET MATEMATIKA ZA SREDNJE UMJETNIČKE ŠKOLE NA RAZINI 4.2. U REPUBLICI HRVATSKOJ Poštovani, slažem se s Nacrtom Odluke o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Matematika za srednje umjetničke škole na razini 4.2. u Republici Hrvatskoj. Srdačan pozdrav ! Primljeno na znanje Zahvaljujemo na izrečenom mišljenju u postupku Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Odluke o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Matematika za srednje umjetničke škole na razini 4.2. u Republici Hrvatskoj.
3 Ksandra Sinožić ODLUKU O DONOŠENJU KURIKULUMA ZA NASTAVNI PREDMET MATEMATIKA ZA SREDNJE UMJETNIČKE ŠKOLE NA RAZINI 4.2. U REPUBLICI HRVATSKOJ Poštovani, slažem se sa navedenim izmjenama. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na izrečenom mišljenju u postupku Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Odluke o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Matematika za srednje umjetničke škole na razini 4.2. u Republici Hrvatskoj.
4 TAMARA STIPČIĆ JELENOVIĆ ODLUKU O DONOŠENJU KURIKULUMA ZA NASTAVNI PREDMET MATEMATIKA ZA SREDNJE UMJETNIČKE ŠKOLE NA RAZINI 4.2. U REPUBLICI HRVATSKOJ Poštovani, slažem se sa navedenim izmjenama. LP Tamara Stipčić Jelenović Primljeno na znanje Zahvaljujemo na izrečenom mišljenju u postupku Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Odluke o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Matematika za srednje umjetničke škole na razini 4.2. u Republici Hrvatskoj.
5 Gordana Pek ODLUKU O DONOŠENJU KURIKULUMA ZA NASTAVNI PREDMET MATEMATIKA ZA SREDNJE UMJETNIČKE ŠKOLE NA RAZINI 4.2. U REPUBLICI HRVATSKOJ Slažem se s predloženim Primljeno na znanje Zahvaljujemo na izrečenom mišljenju u postupku Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Odluke o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Matematika za srednje umjetničke škole na razini 4.2. u Republici Hrvatskoj.