Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje o Prijedlogu pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Dražen Tomić Pravilnik o izmjeni i dopuni Pravilnika o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima Mislim da treba voditi računa i o specifičnim zanimanjima - primjerice mediji, izdavaštvo, produkcija gdje preraspodjela radnog vremena je jedino moguća, ali i o svim mladim tvrtkama pogotovo onima gdje je na početku direktor, vlasnik i jedini zaposlenik. Primljeno na znanje Primljeno na znanje.
2 Vibor Cipan Pravilnik o izmjeni i dopuni Pravilnika o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima Članak 8., stavak 6.: (6) Na sveučilištima, veleučilištima i znanstvenim institutima, za zaposlene nastavnike, suradnike, znanstvenike i umjetnike te u ustanovama predškolskog obrazovanja za zaposlene odgajatelje djece, odnosno zaposlene koji sudjeluju u neposrednom odgojno obrazovnom radu, podaci o radnom vremenu prilagođeni su naravi njihovog rada na način da se posebno evidentiraju samo normirani oblici rada. Isto načelo se primjenjuje i u tvrtkama u kojima razvoj i istraživanje predstavljaju temeljne oblike poslovanja (softverske tvrtke, mlade tvrtke - startupi). Primljeno na znanje Primljeno na znanje.