Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o obrascu prethodne procjene za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za moblinost i programe Europske unije

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Antonia Pocrnić PRILOG 1. Poštovani, slažem se s predloženim obrascem prethodne procjene za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za mobilnost i programe Europske unije. Lijep pozdrav, Antonia Pocrnić Primljeno na znanje Poštovana, zahvaljujemo na Vašem komentaru.
2 Tatjana Gulic Pisarevic PRILOG 1. Poštovani, u potpunosti podržavam nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za mobilnost i programe Europske unije. S poštovanjem, Tatjana Gulić Pisarević, prof. Primljeno na znanje Poštovana, zahvaljujemo na Vašem komentaru.
3 DAMIR ČOLIG PRILOG 1. Poštovani, u potpunosti podržavam obrazac prethodne procjene za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za mobilnost i programe Europske unije. Srdačan pozdrav ! Primljeno na znanje Poštovani, zahvaljujemo na Vašem komentaru.
4 Sonja Majer Ćatić PRILOG 1. Poštovani, podržavam nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za mobilnost i programe Europske unije. Primljeno na znanje Poštovana, zahvaljujemo na Vašem komentaru.
5 Ksandra Sinožić PRILOG 1. Poštovani, slažem se s predloženim obrascem. Primljeno na znanje Poštovana, zahvaljujemo na Vašem komentaru.
6 Marina Batalija PRILOG 1. Poštovani, podržavam nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za mobilnost i programe Europske unije. Time će se značajno unaprijediti kvaliteta i inovacijski potencijali sustava visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj. Lijep pozdrav! Primljeno na znanje Poštovana, zahvaljujemo na Vašem komentaru.
7 Ljiljana Vidmar PRILOG 1. Poštovani, slažem se s predloženim obrascem. Primljeno na znanje Poštovana, zahvaljujemo na Vašem komentaru.