Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje o Nacrtu provedbenog programa obveznog cijepljenja u Republici Hrvatskoj u 2022. godini protiv difterije, tetanusa, hripavca, dječje paralize, ospica, zaušnjaka, rubele, tuberkuloze, hepatitisa B, bolesti izazvanih s Haemophilus influenzae tipa B i pneumokokne bolesti

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 TIHOMIR KLEMENT PROVEDBENI PROGRAM OBVEZNOG CIJEPLJENJA U REPUBLICI HRVATSKOJ U 2022. GODINI PROTIV DIFTERIJE, TETANUSA, HRIPAVCA, DJEČJE PARALIZE, OSPICA, ZAUŠNJAKA, RUBELE, TUBERKULOZE, HEPATITISA B, BOLESTI IZAZVANIH S HAEMOPHILUS INFLUENZAE TIPA B I PNEUMOKOKNE BOLESTI, IX. PRIPREMA ZA CIJEPLJENJE POSTOJI LI MOGUČNOST ODBIJANJA CJEPIVA IZ VJERSKIH RAZLOGA? Primljeno na znanje Obveza cijepljenja definirana je odredbama Zakona o zaštitu pučanstva od zaraznih bolesti.
2 TIHOMIR KLEMENT PROVEDBENI PROGRAM OBVEZNOG CIJEPLJENJA U REPUBLICI HRVATSKOJ U 2022. GODINI PROTIV DIFTERIJE, TETANUSA, HRIPAVCA, DJEČJE PARALIZE, OSPICA, ZAUŠNJAKA, RUBELE, TUBERKULOZE, HEPATITISA B, BOLESTI IZAZVANIH S HAEMOPHILUS INFLUENZAE TIPA B I PNEUMOKOKNE BOLESTI, X. TROŠKOVI CIJEPLJENJA Znači li da će cjepiva biti u startu veće kvalitete i neće se doplaćivati za tzv. pročišćena cijepiva? Primljeno na znanje Primljeno na znanje.