Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture – kompenzacija"

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Adriana Perman   Tražim donošenje novog Zakona o zaštiti životinja, koji će zabraniti držanje pasa na lancu, zabranu nastupa životinja u cirkusu, zabranu držanja pripadnika zvijeri i drugih životinja u zatočeništvu privatnih osoba npr.; osobe na Hvaru ovog ljeta gdje je uginuo konj, jer nije imao vode !! za svaku osudu da se takve osobe ne kažnjavaju. Pitanje: je li osobe koje su odgovorne za takva pitanja imaju empatije? Razmišljaju li kako se osjećaju ta bespomoćna stvorenja? Ministarstvo poljoprivrede odgovorno je za ova pitanja, pa se očekuje od njega da reagira što prije!! Nije prihvaćen Primjedba nije vezana za pravilnik koji je predmet savjetovanja.
2 Martina Dolibašić   Tražim da se što prije donese novi Zakon o zaštiti životinja koji će propisati potpunu zabranu držanja pasa na lancu, zabranu nastupa svih životinja u cirkusima, zabranu držanja tigrova i drugih pripadnika reda zvijeri u zatočeništvu privatnih osoba, propisivanje tzv. Pozitivne liste životinja koje se mogu držati za kućne ljubimce i druge izmjene. Nije prihvaćen Primjedba nije vezana za pravilnik koji je predmet savjetovanja.