Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o obrascu prethodne procjene za Zakon o "Nagradi Ivan Filipović"

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Vedran Lakovic PRILOG 1. Poštovani, obrazovnim se djelatnicima treba podići dignitet. Lp. Vedran Laković Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u savjetovanju.
2 DUBRAVKA ROVIČANAC PRILOG 1. Poštovani, pozdravljam prijedlog promjena, što točnosti radi (datum dodjele nagrade), što radi mogućnosti da se prosvjetnim djelatnicima osnaži dignitet povećanim brojem dodijeljenih nagrada. Osim toga, upozorila bih na jezične pogreške u Obrascu prethodne procjene. Čudi me da se u službenom dokumentu pitanja postavljaju sa Da li... umjesto Je li nacrt prijedloga zakona...itd. (nekoliko puta). S poštovanjem, Dubravka Rovičanac, izvrsni savjetnik Hrvatskog jezika Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u savjetovanju.
3 Dubravka Mihalić PRILOG 1., 3. UTVRĐIVANJE ISHODA ODNOSNO PROMJENA 3. 2. Unaprjeđenje postupka dodjele nagrade te dodijeliti veći broj nagrada za životno djelo istaknutim prosvjetnim radnicima, znanstvenicima i stručnjacima čiji je pedagoški ili znanstveni i stručni rad trajan doprinos odgojno-obrazovnoj djelatnosti. Slažem se prijedlogom. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju u savjetovanju.