Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Odluci o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Tina Parać ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA Poštovani, podržavam predložene izmjene i dopune. Lijep pozdrav, Tina Parać Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju.
2 Magdalena Ajduk ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA Poštovani, slažem se s odlukom o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije Strojarski računalni trehničar u sektoru strojarstvo, brodogradnja imetalurgija. Srdačan pozdrav, Magdalena Ajduk Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju.
3 Vedran Lakovic ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA Poštovani, slažem se s navedenom odlukom u potpunosti. Srdačan pozdrav, Vedran Laković Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju.
4 DINO BABAČIĆ ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA Mislim da je u redu ovakva struktura kadrova za predavače određenih predmeta Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju.
5 Ljerka Iharoš ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA Poštovani, slažem se sa svim navedenim. Lijep pozdrav Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju.
6 JOSIP GLAVIĆ ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA Poštovani, Slažem se s predloženim izmjenama i dopunama Lijep pozdrav Josip Glavić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju.
7 Stefanija Malović Žmegač ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA Poštovani, slažem se s izmjenom i dopunom. Lp Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju.
8 KLARA JASNA ŽAGAR ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA Poštovani, slažem se s izmjenom i dopunom. Današnje znanosti su multidisciplinarne i trebaju ih poučavati multidisciplinarni timovi. S poštovanjem, Jasna Žagar Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju.
9 Tehnička škola Bjelovar ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA S obzirom na trajan nedostatak kadrova, postoji li mogućnost da se u kadrovske uvjete dodaju i prvostupnici gore navedenih struka? Primljeno na znanje Vaš prijedlog je razmotren i predložene izmjene kadrovskih uvjeta bit će uvrštene u strukovni kurikulum za stjecanje kvalifikacije strojarski tehničar koji se razvija u okviru projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.
10 TOMISLAV DJEŠKA ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA, IZMJENE I DOPUNE STRUKOVNOG KURIKULUMA ZA STJECANJE KVALIFIKCIJE STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA Poštovani, slažem se sa navedenim kardovskim uvjetima. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na sudjelovanju.
11 Gordana Juran-Ratković ODLUKU o donošenju izmjena i dopuna strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA, IZMJENE I DOPUNE STRUKOVNOG KURIKULUMA ZA STJECANJE KVALIFIKCIJE STROJARSKI RAČUNALNI TEHNIČAR (015324) u obrazovnom sektoru STROJARSTVO, BRODOGRADNJA I METALURGIJA Veliki je nedostatak kadrova u ovim strukama. Predlažem da se uz navedene kvalifikacije uvrste i prvostupnici te nastavnici PTO-a (kojih još ima po školama i smatram da su u mogućnosti odraditi nastavu ovog predmeta). Primljeno na znanje Vaš prijedlog je razmotren i predložene izmjene kadrovskih uvjeta bit će uvrštene u strukovni kurikulum za stjecanje kvalifikacije strojarski tehničar koji se razvija u okviru projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.