Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje s javnošću o Odluci o donošenju strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije POLICAJAC/POLICAJKA (280003)

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Gabriela Feher ODLUKU o uvođenju strukovnog kurikuluma za stjecanje strukovne kvalifikacije POLICAJAC/POLICAJKA (280003) u obrazovnom sektoru OSOBNE, USLUGE ZAŠTITE I DRUGE USLUGE Poštovani, Slažem sa sa svim navedenim prijedlozima kurikuluma. Lijep pozdrav! Gabriela Feher Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
2 JOSIPA PODUJE ODLUKU o uvođenju strukovnog kurikuluma za stjecanje strukovne kvalifikacije POLICAJAC/POLICAJKA (280003) u obrazovnom sektoru OSOBNE, USLUGE ZAŠTITE I DRUGE USLUGE Poštovani, slažem se s navedenim prijedlogom kurikuluma. Lijep pozdrav, Josipa Poduje Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
3 Mario Samarin ODLUKU o uvođenju strukovnog kurikuluma za stjecanje strukovne kvalifikacije POLICAJAC/POLICAJKA (280003) u obrazovnom sektoru OSOBNE, USLUGE ZAŠTITE I DRUGE USLUGE Poštovani, slažem se s navedenim prijedlogom kurikuluma. Lp, Mario Samarin Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
4 Vedran Lakovic ODLUKU o uvođenju strukovnog kurikuluma za stjecanje strukovne kvalifikacije POLICAJAC/POLICAJKA (280003) u obrazovnom sektoru OSOBNE, USLUGE ZAŠTITE I DRUGE USLUGE Poštovani, u potpunosti podržavam ovaj kurikulum. Lp, Vedran Laković Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.