Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje s javnošću o Odluci o izmjeni Odluke o donošenju Nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Viktor Žigić ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Sasvim podržavam odluku. S vremena na vrijeme se čini kao da je školstvo zapelo još 300 godina iza novog svijeta. Modernizacija škola je vrlo potrebna u Europi. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
2 Klara P ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Slažem se i podržavam odluku o izmjeni odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu jer kao maturant mislim da su nastavni planovi danas preopširni i da bi trebali biti konkretniji. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
3 IGOR VIDOVIĆ ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, podržavam izmjenu odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Lijep pozdrav! Igor Vidović Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
4 Valerija Begić ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, podržavam izmjenu odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Srdačan pozdrav, Valerija Begić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
5 Tonka Sabolov ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Slažem se i podržavam odluku o izmjeni odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu, na tom polju potrebna su brojna savjetovanja i konzultacije sa strukom jer smatram da su nastavni planovi danas preopširni i da bi trebali biti konkretniji i usmjereni u smjeru škole za život. Te da budu više u smjeru koji omogućava lakši nastavak daljenjeg obrazovanja kao i lakše zapošljavanje učenika strukovnih škola u smislu razvoja i stjecanja znanja i vještina koje se traže na tržištu rada. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
6 Kaja Amidžić ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Ja, kao svakodnevni sudjelovatelj u kurikulumu srednje škole, se čvrsto zalažem za SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU O ODLUCI O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU, pogotovo sa srednjoškolcima zbog najpreciznije moguće evaluacije. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
7 Antea Čop ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, podržavam odluku o izmjeni odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Lp! Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
8 Mihaela Matić ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Slažem se s izmjenom odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
9 Vicko Šutalo ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani suglasan sam i podržavam izmjenu odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Srdačan pozdrav, Vicko Šutalo Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
10 Ivana Purić ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, podržavam izmjenu odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Srdačan pozdrav, Ivana Purić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
11 Goran Samardžić ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, u potpunosti se slažem s izmjenama o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Srdačan pozdrav, Goran Samardžić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
12 Edo Deanović ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, u potpunosti se slažem s Izmjenom o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Lijep pozdrav! Edo Deanović Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
13 Danijel Mustafa ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, Podržavam odluku o izmjeni odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Lp, Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
14 Ines Misetic Lasic ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, Podržavam odluku o izmjeni odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Lijep pozdrav Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
15 Sanja Skrabic ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, slažem se sa izmjenom odluke o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Lijep pozdrav Sanja Škrabić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
16 TAIDA VALENTIĆ ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, slažem se s Izmjenom o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Srdačan pozdrav, Taida Valentić Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
17 SILVANA KOPAJTIĆ-ZURAK ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, u potpunosti podržavam Odluku o izmjeni Odluke o donošenju Nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Srdačan pozdrav! Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.
18 Vedran Lakovic ODLUKU O IZMJENI ODLUKE O DONOŠENJU NASTAVNOG PLANA POSEBNIH KURIKULUMA ZA SREDNJU ŠKOLU Poštovani, podržavam Izmjenu o donošenju nastavnog plana posebnih kurikuluma za srednju školu. Srdačan pozdrav, Vedran Laković Primljeno na znanje Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju.