E-SAVJETOVANJA

Savjetovanja Upute Istraživanja
  • Prijavi se
  • Registriraj se

Preuzmi Word dokumentOstali dokumenti


KONTROLNA LISTA DOBAVLJAČA

NAPOMENA: Služiti se Popisom odobrenih i vrednovanih dobavljača objavljenim na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja te uputama navedenima ispod tablice na ovom obrascu!

 

Datum: ___________________________________

 

NAZIV ŠKOLE_________________________________________________________________________

 

PROIZVOD KOJI ŠKOLA ŽELI NARUČITI

 

(upisati jedan proizvod za koji se provodi bodovanje)

 

DOBAVLJAČ

(upisati naziv i adresu skladišta dobavljača)

KRITERIJ

BODOVI

 

Kriterij 1

 

Mjesto koje dobavljač zauzima na Popisu odobrenih i vrednovanih dobavljača

                             

 

 

A: _____________

 

 

 

B: ______________

 

 

 

Kriterij 2

 

 

Udaljenost skladišta od škole

C) do 25 km…………………………….. 16 bodova

 

D) od 26 do 50 km……………………….. 8 bodova

 

E) od 51 do 75 km……………………….. 5 bodova

 

F) od 76 do 100 km……………………… 3 boda

 

G) preko 100 km………………………… 1 bod

UKUPNO BODOVA * (B+(C+D+E+F+G)):

 

 

 

KRITERIJ 1

A Upisati redni broj mjesta dobavljača koje isti zauzima na Popisu odobrenih i vrednovanih dobavljača iz članka 5. Pravilnika.

B Broj bodova koji se dodjeljuje dobavljaču na temelju A je obrnuto proporcionalan rednom mjestu koje dobavljač zauzima na Popisu odobrenih i vrednovanih dobavljača (npr. ako je ukupno na razini županije odobreno i vrednovano 5 dobavljača i svih 5 u ponudi imaju željeni proizvod za koji škola provodi postupak odabira, a dotični dobavljač zauzima prvo mjesto na Popisu odobrenih i vrednovanih dobavljača, treba mu dodijeliti 5 bodova, drugi po redu dobiva 4 boda, treći 3, itd.).

KRITERIJ 2

C, D, E, F, G Provjeriti udaljenost adrese skladišta od škole izraženu u km i zaokružiti odgovarajuće slovo (C, D, E, F i G) i njemu pridruženi iznos bodova.

 

*UKUPAN BROJ BODOVA jednak je zbroju bodova pod B i jednom od zaokruženih iznosa pod C, D, E, F, G.

 

* U slučaju da dva ili više dobavljača, nakon provedenog postupka bodovanja u skladu s gore navedenim uputama, imaju isti broj bodova, škola prednost daje onom dobavljaču koji zauzima više mjesto na Popisu odobrenih i vrednovanih dobavljača iz članka 5. Pravilnika.

 

Napomena: čuvati ovaj dokument zajedno s drugom dokumentacijom povezanom s provedbom Školske sheme 2021/2022.

 

  • Ukupno komentara:
  • Ukupno općih komentara:
  • Ukupno nadopuna teksta:
4
Komentiraj

KRITERIJI VREDNOVANJA DOBAVLJAČA – MLIJEKO I MLIJEČNI PROIZVODI

 

1.

Kontinuitet i održivost isporuke

50 bodova

 

Organizacijski oblik poslovnog subjekta / Način poslovanja

Najviše 20 bodova

1.1

Proizvođačka organizacija (stavlja proizvod na tržište)

20

1.2

Otkupljivač/prerađivač (mljekara)

15

1.3

Trgovac u maloprodaji

5

 

Dostavni kapaciteti/raspolaganje

Najviše 10 bodova

1.4

Više vozila za dostavu

10

1.5

Jedno vozilo za dostavu  

5

 

Raspoložive vrste proizvoda

Najviše 10 bodova

1.6

     > 5 proizvoda

10

1.7

4-5 proizvoda

8

1.8

     1-3 proizvoda

6

 

Oblik dostave mlijeka

Najviše 10 bodova

1.9

Pasterizirano

10

1.10

Sterilizirano  / u ambalaži 0,2L

5

1.11

Pasterizirano i sterilizirano / u ambalaži 0,2L

8

2.

Geografska pokrivenost područja dostave

 

10 bodova

2.1

Jedna županija

10

2.2

Više županija

8

3.

Ekološka proizvodnja i dobra okolišna praksa (bodovi se mogu zbrajati)

20 bodova

3.1

Ekološki proizvođač

15

3.2

Nije ekološki proizvođač, ali dostavlja proizvode iz ekološke proizvodnje

10

3.4

Korisnik Mjere 14 – Dobrobit životinja

5

4.

Poštivanje načela jednakih mogućnosti

5 bodova

4.1

Reintegrira osobu/e s invaliditetom i/ili umanjenom radnom sposobnošću u radne procese (osoba/e  je/su zaposlena/e ili je/su član/ovi jednog od organizacijskih oblika poslovnog subjekta iz točaka 1.1. do 1.3.)

5

5.

Uključenost  i/ili  implementacija sustava kvalitete hrane i/ili sustav označavanja hrane kao jamstva sljedivosti

5 bodova

5.1

Za sljedeće europske i nacionalne oznake kvalitete proizvoda prihvatljivih za mjeru Distribucija i/ili isporuka u okviru Školske sheme:

- zaštićena oznaka izvornosti

- zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla

- dobrovoljni nacionalni sustav kvalitete poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda – Dokazana kvaliteta

5

MAKSIMALNI BROJ BODOVA

Najviše 90 bodova

 

 

 

0
Komentiraj

KRITERIJI ZA VREDNOVANJE DOBAVLJAČA – VOĆE I POVRĆE

 

 

1.

Kontinuitet i održivost isporuke

54

 

Organizacijski oblik poslovnog subjekta / Način poslovanja

Najviše 20 bodova

1.1

Proizvođač/ proizvođačka organizacija/ zadruga

20

1.2

Proizvođač/otkupljivač

15

1.3

Otkupljivač

10

1.4.

Trgovac u maloprodaji

5

 

Skladištenje proizvoda

Najviše 6 bodova

1.4

Skladištenje proizvoda u objektima sa sustavima za održavanje kvalitete i svježine (npr. ULO “Ultra low oxygen”, ULE “ultra low ethylene”,

RCA “rapid controlled atmosphere”, LECA “low ethylene controlled atmosphere”, DCA “dynamic controlled atmosphere”, IOS “initial oxygen  stress” i sl.

 

6

1.5

Skladištenje proizvoda u objektima bez sustava za održavanje kvalitete i svježine

3

 

Dostavni kapaciteti/raspolaganje  (bodovi se mogu zbrajati)

Najviše 3 boda

1.6

Više vozila za dostavu

2

 

Jedno vozilo za dostavu  

1

1.7

Vozilo/a posjeduje rashladni uređaj za održavanje kvalitete i svježine  

1

 

Raspoložive vrste proizvoda

Najviše 7 bodova

1.9

     > 5 proizvoda

7

1.10

4-5 proizvoda

6

1.11

     1-3 proizvoda

5

 

Oblik dostave proizvoda

Najviše 8 bodova

1.12

Pretpakiranje/zapakirano (ambalaža u potpunosti ili djelomično zatvara voće i povrće na takav način da sadržaj ne može biti promijenjen bez otvaranja ili vidne promjene ambalaže)

8

1.13

Rasuto stanje (nepakirano)

5

 

Priprema proizvoda za distribuciju

Najviše 10 bodova

1.14

Proizvod se priprema za distribuciju:

 

- za svježe voće i povrće: čišćenje i pranje, rezanje, ljuštenje, podrezivanje, sušenje voća i povrća bez njegove transformacije u prerađeno voće i povrće;

 

- za prerađevine:  cijeđenje/voćni sok

10

2.

Geografska pokrivenost područja dostave

Najviše 10 bodova

2.1

Jedna županija

10

2.2

Više županija

7

3.

Ekološka proizvodnja i dobra okolišna praksa (bodovi se mogu zbrajati)

Najviše 20 bodova

3.1

Ekološki proizvođač

15

3.2

Nije ekološki proizvođač, ali dostavlja proizvode iz ekološke proizvodnje

10

3.4

Korisnik Mjere 10 - Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene

5

4.

Poštivanje načela jednakih mogućnosti

Najviše 3 boda

4.1

Reintegrira osobu/e s invaliditetom i/ili umanjenom radnom sposobnošću u radne procese (osoba/e  je/su zaposlena/e ili je/su član/ovi jednog od organizacijskih oblika poslovnog subjekta iz točaka 1.1. do 1.4.)

3

5.

Uključenost  u i/ili  implementacija sustava kvalitete hrane i/ili sustava označavanja hrane kao jamstva sljedivosti

Najviše 5 bodova

5.1

Proizvođači (točka 1.1.) proizvoda prihvatljivih za mjeru Distribucija i/ili isporuka u okviru Školske sheme koji nose jednu od sljedećih europskih i nacionalnih oznake kvalitete: zaštićena oznaka izvornosti, zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla i dobrovoljni nacionalni sustav kvalitete poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda – Dokazana kvaliteta

5

6.

Broj godina sudjelovanja u Školskoj shemi

(od šk. god. 2013/2014; zaključno sa šk. god. 2020/2021);

Najviše 8 bodova

6.1

Osam

8

6.2

Sedam

7

6.3

Šest

6

6.4

Pet

5

6.5

Četiri

4

6.6

Tri

3

6.7

Dva

2

6.8

Jedan

1

MAKSIMALNI BROJ BODOVA

Najviše 100 bodova

 

 

 

0
Komentiraj

Komentari

Odustani
qwe rtz
Odustani
Odustani
uredi obriši prikaži sakrij
Zastario!
dodaj odgovor uredi odgovor obriši odgovor
Copyright © 2023 Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, Ured za zakonodavstvo. Izjava o pristupačnosti.